Over onsVisgeschenk.nl is een samenwerking tussen Ru-Vis en Jacob van Jan. Samen staan zij voor kwaliteit én service.

MEER DAN 160 JAAR KWALITEIT!

In 2019 vierde Ru-Vis hun 60-jarig bestaan en in 2013 vierde Jacob van Jan hun 100-jarig bestaan. En samen is dat goed voor meer dan 160 jaar ambacht en kwaliteit!

RELATIEGESCHENKEN &
KERSTPAKKETTEN

Jonge eigenaren Henrik Pieter de Graaf (Ru-Vis) en Henk Koelewijn ( Jacob van Jan) besloten in 2018 hun krachten te bundelen. Ru-Vis verkocht al jaren relatiegeschenken en kerstpakketten gevuld met vis, waarvan Jacob van Jan een deel van de grondstoffen leverde. En daarnaast was Jacob van Jan ook zelf actief in kerst- en relatiegeschenken.

KRACHTEN BUNDELEN

Henrik Pieter: “Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, besloten we onze krachten te bundelen. Het resultaat is een premiumline met relatiegeschenken en kerstpakketten. En daar zijn we best trots op!” Henk vult aan: “Samen hebben we zicht op het hele traject: van de verse vis tot aan de ambachtelijk gerookte vis, welke samen komen in één mooi pakket. Met zorg samengesteld. Dat komt de kwaliteit alleen maar ten goede en dát proeft u.”

VISGESCHENK

Visgeschenk.nl bundelt kwaliteit en ambacht in één mooi pakket. Een geschenk met een verhaal, want we vertellen u graag meer over de (gerookte) vissen en inspireren u met onze recepten om de visgeschenken het best tot hun recht te laten komen. Het basispakket is prachtig om te geven, maar kunt u ook naar wens aanvullen.

Links Henk Koelewijn en rechts Henrik Pieter de Graaf