Verzenden, houdbaarheid en verzendkosten - Ruvis : Ruvis

Verzenden, houdbaarheid en verzendkosten

Nooit lang wachten

Lang wachten op je bestelling is nooit leuk. Daarom doen wij het snel. Bestellingen bij Ru-Vis liggen worden bezorgd wanneer jij wilt. Zo kan je jouw pakket binnen één werkdag bij je in huis zijn. Gekoeld en wel en met onze gewaarborgde kwaliteit. Heb je liever een ander bezorgadres, bijvoorbeeld dat van je relatie? Geen enkel probleem.

Minimaal 18 dagen houdbaar

Onze vis is zonder conserveringsmiddelen en toevoegingen perfect houdbaar. Geen gekke conserveringsmiddelen en toevoegingen dus, maar superverse vis. Omdat de vis in ons assortiment vers is gevangen, is deze langer houdbaar dan de vis die een lange reis heeft gehad voordat deze in de vitrine ligt. De hoge kwaliteit van ons product garandeert ook een langere houdbaarheid. Goede vis blijft langer goed dan slechte vis. Het vacuüm verpakken van de producten draagt daar ook aan bij. Onze vis is minimaal 18 dagen houdbaar! Ru-Vis Relatiegeschenken biedt je voor het versturen van jouw relatiegeschenken de volgende mogelijkheden:

Afhalen

U kunt ervoor kiezen de geschenken zelf bij ons af te halen. Hiervoor worden uiteraard geen kosten berekend.

Bezorgen

Ru-Vis Relatiegeschenken kan de relatiegeschenken ook centraal bij je op kantoor afleveren. Bij bestellingen boven de € 500,- worden hier geen kosten voor berekend. Houdt rekening met de beperkte houdbaarheid van de vis indien niet gekoeld bewaard. Het beste kun je de pakketten zo laat mogelijk laten afleveren.

Verzenden

Met de bezorgservice van Ru-Vis Relatiegeschenken heb je helemaal geen omkijken meer naar jouw geschenk. Je levert ons de adressen en wij zorgen ervoor dat het geschenk op de juiste plek terechtkomt. De kosten hiervoor bedragen € 8,50 per geschenk. Het enige wat wij nodig hebben is een digitaal adressenbestand. Wij verpakken de relatiegeschenken, zorgen voor een verzend-etiket en leveren de pakketten bij de vervoerder. Wil je dat wij jouw pakketjes opsturen? Neem contact met ons op en wij verzorgen jouw verzending.

Verzenden binnen EU

Ook in het buitenland zorgen wij ervoor dat jouw geschenk op tijd word afgeleverd. De kosten hiervoor verschillen per land. Neem hiervoor contact met ons op!

Verzenden buiten EU

Om de versheid van ons product te garanderen bezorgen wij voornamelijk in landen binnen de EU. Wil je toch een geschenk verzenden buiten de EU neem dan gerust contact met ons op!

Gecombineerd aanleveren wenskaarten en/of brieven

Natuurlijk kunnen wij wenskaarten voor je bijsluiten. Mocht je hiervan gebruik willen maken dan dien je de wenskaarten uiterlijk 7 dagen voor de verzenddatum aan te leveren.

Speciale verzendwensen?

Heb je speciale wensen op het gebied van het verzenden van jouw relatiegeschenken? Neem gerust contact met ons op! Ga naar het contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook! Bel tijdens kantooruren met 033 – 494 17 81  of 06 – 2313 8523

WhatsApp Logo